Great Time Apartman F.09

30 m2 lakótér + 14 m2 földszinti mediterrán terasz
1 franciaágy, zuhanyozós fürdőszoba

egylégterű, 2 fő (pótággyal esetleg 3 fő) részére

39.990 Ft / éj / apartman ártól

+36 20 771 23 92

Hagyjon minden gondot a háta mögött és töltődjön nagyszerű élményekkel nálunk! Hévízen, Európa legnagyobb gyógytavának tőszomszédságában, exkluzív környezetben várjuk kedves Vendégeinket, ahol az elegancia mellett az évszázadok fürdőkultúrája, a 20 ezer éves hévízi gyógyvíz, az egyedi wellness és fürdőbirodalom teszi teljessé testi-lelki felüdülésüket. 

Az egy légterű, 30 m2 alapterületű luxus apartmanunk kialakításánál fő szempont volt a mai igények legmagasabb szintű kielégítése, amihez szállodai szolgáltatás párosul. A lakás egy franciaággyal, zuhanyzós fürdőszobával, valamint egy modern konyhasarokkal is rendelkezik, mely főzőlappal, mikrohullámú sütővel, hűtővel, kávéfőzővel és mosogatógéppel felszerelt. A lakáshoz tartozik egy hatalmas, mediterrán hangulatú terasz, mely jó idő esetén mintegy kültéri nappaliként illeszkedik a szobához. 

Sétáljon át akár fürdőköpenyben a SPA részlegre és kényeztesse testét, lelkét miközben akár meg is ebédelhet. Vendégeinket üdvözlő csomaggal várjuk, hogy már az első perctől feledtessük a monoton hétköznapokat. A környék rengeteg látnivalót és programot kínál így az aktív pihenésre vágyók is bőven válogathatnak az effajta élvezetből.

+36 20 771 23 92